Ρωσίδα αλυσόδεσε και χτύπησε την καλλονή κόρη της μέχρι θανάτου – ΒΙΝΤΕΟ

Μια Ρωσίδα μητέρα συνελήφθη με την κατηγορία ότι είχε αλυσοδέσει την 37χρονη κόρη της και στη συνέχεια την χτύπησε μέχρι θανάτου.

Η Ιρίνα Μοστβίτινα πέθανε από πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της. Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι, όπου έμεναν οι δύο γυναίκες, χειροπέδες, μια αλυσίδα, ραβδιά και αίμα.

Η 66χρονη μητέρα της, πιστεύεται ότι έδεσε την κόρη της με τις αλυσίδες για να μην φύγει από το σπίτι και μετά την χτύπησε. Άλλη θεωρία υποστηρίζει ότι η Ιρίνα ήταν ναρκομανής και η οικογένεια της δεν μπορούσε να στηρίξει οικονομικά την απεξάρτηση της και γι’αυτό την είχαν δέσει.

Οι γείτονες υποστηρίζουν ότι η μητέρα συμπεριφερόταν με αγριότητα στην κόρη. Συχνά ακούγονταν φωνές και ουρλιαχτά από το διαμέρισμά τους. «Η Ιρίνα μου είπε ότι μάλωσε με τον σύζυγό της και πήγε να ζήσει με τη μητέρα της. Η μητέρα της τη μισούσε. Δεν ήθελε ποτέ την Ιρίνα. Δεν ήθελε να τη γεννήσει» δήλωσε φίλη της 37χρονης.

Η Ιρίνα δεν κατάφερε ποτέ να την αντιμετωπίσει. «Της φώναζε πάντα και την κατηγορούσε πως έκανε άστατη ζωή. Αλλά η Ιρίνα δεν έβγαινε ποτέ έξω. Την περασμένη εβδομάδα της είπα να μείνει σε μένα. Αρνήθηκε και μου είπε πως θα τη σκότωνε η μητέρα της». Η Olga Vradiy που ερευνά άγρια εγκλήματα ανέφερε ότι η 37χρονη είχε σοβαρά σημάδια γύρω από τους καρπούς της και μελανιές στο κεφάλι της.

«Ψάχνουμε να βρούμε πώς έγιναν τα τραύματα». Γείτονας των δύο γυναικών ανέφερε πως η μητέρα της Ιρίνα υποστήριζε πως η κόρη της είναι εξαρτημένη από τα ναρκωτικά. «Δεν υπήρχαν χρήματα για απεξάρτηση και έτσι είχαν συμφωνήσει να τη δένει όταν είχε συμπτώματα στέρησης».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ