Πέταξαν έξω από μπαρ μεθυσμένο τον «Τζον Σνόου» του Game of Thrones – ΒΙΝΤΕΟ

Την αμήχανη στιγμή που οι ιδιοκτήτες ενός μπαρ στη Νέα Υόρκη ζητούν από τον εμφανώς μεθυσμένο «Τζον Σνόου» (κατά κόσμον Κιτ Χάριγκτον) να αποχωρήσει από το μαγαζί τους και εκείνος τρεκλίζει προς την έξοδο κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ο 31χρονος πρωταγωνιστής του Game of Thrones διασκέδαζε στο μπαρ Barfly, στην γειτονιά Gramercy Park, μαζί με φιλική του παρέα.

Αν και ο ακριβής λόγος του καυγά δεν έχει γίνει γνωστός, φαίνεται πως ο δημοφιλής ηθοποιός ήπιε λίγο παραπάνω και έγινε κάπως επιθετικός με άλλους πελάτες του μπαρ, ενώ έπαιζε μπιλιάρδο με τους φίλους του.

Στο κλιπ ο Χάρινγκτον εμφανίζεται εμφανώς ζαλισμένος από το ποτό και μουτρωμένος, μετά την ένταση που προκλήθηκε, να μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει από το μαγαζί.

Σύμφωνα με το TMZ, οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού ζήτησαν από τον Χάρινγκτον που φώναζε οργισμένος να φύγει από το μαγαζί.

Πράγματι ο ηθοποιός μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε αλλά λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε αποφασισμένος να συνεχίσει τον καυγά.

Τότε ήταν που οι πορτιέρηδες του μπαρ τον απομάκρυναν σηκωτό και τον πέταξαν έξω στο κύριο… Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ