Τον έψαχναν επί 8 μήνες – Το πτώμα του βρέθηκε κοντά στο σπίτι του

Το πτώμα ενός άνδρα που αγνοούνταν για οκτώ μήνες, βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του, στις ΗΠΑ.

Ο λόγος για τον Ράντι Πότερ, τον οποίο οι συγγενείς και φίλοι τον αναζητούσαν παντού, ενώ είχαν προσλάβει ακόμα και ιδιωτικούς ερευνητές.

Όλο αυτό το διάστημα όμως, η σορός του αποσυντίθετο σε ένα φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του αεροδρομίου που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του Πότερ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας είχε αυτοκτονήσει τον Ιανουάριο και βρισκόταν σε ένα σημείο όπου η οικογένεια είχε ήδη ψάξει για να τον βρει, δήλωσε η σύζυγός του Καρολίνα Πότερ.

«Αυτό που με σκοτώνει περισσότερο είναι το γεγονός ότι ήμουν εκεί. Θα μπορούσε να είχε βρεθεί την πρώτη εβδομάδα», δήλωσε η σύζυγος στην Washington Post. Το σπίτι της βρίσκεται σε απόσταση 35 λεπτών από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα μέσα στο όχημα στο αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτι στις 12 Σεπτεμβρίου, έπειτα από παράπονα για δυσοσμία. H οικογένεια είναι εξοργισμένη με τις τοπικές Αρχές.

Η σύζυγός του Καρολίνα, η οποία είναι αεροσυνοδός, έψαξε στο πάρκινγκ του αεροδρομίου την πρώτη εβδομάδα της εξαφάνισης του συζύγου της και υποστηρίζει ότι οι Αρχές τη διαβεβαίωσαν ότι, αν βρισκόταν στο πάρκινγκ, θα τον είχαν βρει. Η γυναίκα και άλλοι συγγενείς έδωσαν λεπτομερή περιγραφή του οχήματος και τις πινακίδες του και ενημερώθηκαν ότι το πάρκινγκ του αεροδρομίου ελέγχεται σε τακτική βάση. Έτσι, η οικογένεια συνέχισε να ψάχνει αλλού για τον άνθρωπό της.

Πηγή πληροφοριών: Washington Post Πηγή φωτο: Carolina Potter

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ