Συναγερμός στη Βαρσοβία: Επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό έξω από συναυλιακό χώρο – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Στη σύλληψη ενός τρομοκράτη ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό, προχώρησε η αστυνομία της Βαρσοβίας, στην Πολωνία.

Ο αστυνομικός εντόπισε τον δράστη και όταν επιχείρησε να τον εμποδίσει δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο πρόσωπο. Ο δράστης προσπάθησε να μπει σε συναυλιακό χώρο, στον οποίο θα εμφανιζόταν η αμερικανική μπάντα Allah-Las, η συναυλία της οποίας ακυρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ρότερνταμ καθώς υπήρχαν ενδείξεις για τρομοκρατική επίθεση. Aπειλή που επιβεβαιώθηκε, καθώς αργότερα εντοπίστηκε βανάκι με εκρηκτικό υλικό στο σημείο.Ο αστυνομικός δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και τα τραύματά του δε φαίνεται πως είναι απειλητικά για τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη στις 3:30 το μεσημέρι τοπική ώρα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία, είναι ένας 24χρονος μουσουλμάνος, πολίτης του Ισραήλ, γεγονός που δεν επιβεβαιώνουν ωστόσο οι επίσημες αρχές.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ράφαλ Ρετμάνιακ ανέφερε ότι «δεν γνωρίζουμε αν αυτό το επεισόδιο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη συναυλία ή οποιοδήποτε άλλο event στην Βαρσοβία».

Προς το παρόν, το περιστατικό δε φαίνεται να επηρεάζει το πρόγραμμα της μπάντας, η οποία σχεδιάζει να εμφανιστεί κανονικά το βράδυ της Πέμπτης.

Δείτε τη στιγμή της σύλληψης του δράστη από τους Πολωνούς αστυνομικούς:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ