Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Φιλ Κόλινς

Σοβαρό ατύχημα είχε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε, ο Βρετανός τραγουδιστής, Φιλ Κόλινς.

Συγκεκριμένα, τραυματίστηκε στο μέτωπο, όταν σηκώθηκε για πάει στην τουαλέτα. Σκόνταψε, έπεσε και χτύπησε το μέτωπο του σε καρέκλα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο Φιλ Κόλινς που επέστρεψε στην ενεργό δράση έπειτα από 10 χρόνια απουσίας, επρόκειτο να εμφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, στο πλαίσιο σειράς συναυλιών που έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι σε Αγγλία και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε πως ο Φιλ Κόλινς δεν θα εμφανιστεί στο Royal Alber Hall του Λονδίνου, με τις συναυλίες της 8ης και 9ης Ιουνίου να αναβάλλονται.

Ο Φιλ παραπάτησε, ως αποτέλεσμα της πρόσφατης εγχείρισης στην πλάτη που τον δυσκολεύει στο περπάτημα. Σηκώθηκε στη μέση της νύχτας προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και γλίστρησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, χτυπώντας το κεφάλι του σε μία καρέκλα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε ράμματα για ένα σοβαρό χτύπημα στην κόγχη του ματιού και αναρρώνει ομαλά. Θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για 24 ώρες.

Ο Φιλ στέλνει τη συγγνώμη του και ευχαριστώ στους θαυμαστές του. Είχε μια φανταστική εβδομάδα στα πρώτα του show έπειτα από 10 χρόνια και δεν φτάνουν τα λόγια ώστε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους για την ένθερμη υποδοχή, ενώ είναι ενθουσιασμένος με την επιστροφή του”.

Οι δύο συναυλίες που είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη και την Παρασκευή αναβάλλονται ως εκ τούτου για τον ερχόμενο Νοέμβριο, στις 26 και 27 του μήνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ