Τούρκος υπουργός Αμυνας: Ο στρατός μας είναι δυνατότερος παρά ποτέ

«Οι προδότες που δεν έχουν τιμή και βγάζουν γλώσσα στις ένοπλες δυνάμεις μας και τις εκμεταλλεύονται, να ξέρουν ότι ο στρατός μας είναι δυνατότερος από ποτέ», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Αμυνας Φικρί Ισίκ μιλώντας για εκείνους που επιχείρησαν να ανατρέψουν τον Ερντογάν στις 15 Ιουλίου του 2016.

Και πρόσθεσε ο κ. Ισίκ: «Οι προδότες που δεν έχουν πρόσωπο και χαλούν τη γαλήνη του έθνους μας, δείχνουν το μπόι τους και βγάζουν εχθρική στάση ενάντια στην Τουρκία χωρίς να ντρέπονται σε συγκεκριμένα μέσα. Οι προδότες που δεν έχουν τιμή και βγάζουν γλώσσα στις ένοπλες δυνάμεις μας και τις εκμεταλλεύονται, να ξέρουν ότι ο στρατός μας είναι δυνατότερος από ποτέ.

Μετά τη 15η Ιουλίου ο ένδοξος στρατός μας, δείχνοντας στην Ασπίδα του Ευφράτη αλλά και προς τις τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλον τον κόσμο τη δύναμή του, το στήθος του λαού μας φούσκωσε (από υπερηφάνεια).

Θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα η εκκαθάριση των προδοτών της FETÖ από όλους τους θεσμούς μας και το στρατό μας, αυτά τα όντα, αυτά τα μικρόβια θα εξολοθρευθούν».

Την ίδια ώρα, στις καθημερινές εκκαθαρίσεις των υποστηρικτών του Φετουλάχ Γκιουλέν περιλαμβάνεται πλέον και η αντισμήναρχος Μπιλγκεχάν Μπουλμπούλ η οποία πριν από λίγες ώρες συνόδευε τον Αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στα Ίμια και σήμερα είναι φυλακισμένη!

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Τσαβούσογλου απειλεί με «ατύχημα»

Συνελήφθη η αντισμήναρχος που ήταν μαζί με τον Τούρκο Αρχηγό Στρατού στα Ίμια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ