Ο Ντίλαν δεν θα πάει να παραλάβει το Νόμπελ

Ο Μπομπ Ντίλαν δεν θα ταξιδέψει στη Σουηδία για να παραλάβει το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας που του απονεμήθηκε από την Ακαδημία... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Μπομπ Ντίλαν δεν θα ταξιδέψει στη Σουηδία για να παραλάβει το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας που του απονεμήθηκε από την Ακαδημία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ακαδημία στη Στοκχόλμη, ο 75χρονος τραγουδιστής ενημέρωσε με επιστολή ότι δεν μπορεί να παραστεί στην τελετή, λόγω υποχρεώσεων που είχε αναλάβει πριν ανακοινωθεί η νίκη του.

Στην επιστολή του, ο Ντίλαν επισημαίνει ότι αισθάνεται «μεγάλη τιμή» για τη βράβευσή του και αναφέρει ότι θα ήθελε, εάν οι συνθήκες το επέτρεπαν, να παρευρεθεί στην τελετή.

Η Ακαδημία επισημαίνει ότι μολονότι η συμμετοχή στην τελετή της 10ης Δεκεμβρίου δεν είναι υποχρεωτική, ο αμερικανός μουσουργός οφείλει να δώσει μία διάλεξη σχετικά με τη νίκη του, εντός έξι μηνών από την απονομή.

ΠΗΓΗ: BBC

Διαβάστε επίσης:

Μπομπ Ντίλαν: Θα είμαι στην τελετή απονομής του Νόμπελ, αν…

Η Ακαδημία Νόμπελ “πετάει το μπαλάκι” στον Μπομπ Ντίλαν

“Αγενής και αλαζονικός” ο Μπομπ Ντίλαν σύμφωνα με Σουηδό ακαδημαϊκό

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.