Η αποκάλυψη της Σάλμα Χάγιεκ για τον Τραμπ: Τον απέρριψα και με είπε… κοντή

Η διάσημη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ αποκάλυψε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ της ζήτησε πριν από πολλά χρόνια να βγουν και εκείνη αρνήθηκε.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή El Show del Mandril, η διάσημη ηθοποιός είπε ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, δεν πήρε και πολύ καλά την απόρριψη κι αποφάσισε να την εκδικηθεί βάζοντας την εφημερίδα National Enquirer να δημοσιεύσει ένα άρθρο για υποτιθέμενο φλερτ μεταξύ των δύο, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Τραμπ είχε δηλώσει «σύμφωνα με ανώνυμες πηγές» ότι δεν θα έβγαινε ποτέ μαζί της επειδή είναι… υπερβολικά κοντή.

Σύμφωνα με τη Χάγιεκ, στο ξεκίνημα της καριέρας της και ενώ προσπαθούσε ακόμα να εδραιωθεί στο Χόλιγουντ, προσέλκυσε την προσοχή του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βρήκε το τηλέφωνό της από παλαιότερό της σύντροφο, και άρχισε να την καλεί επίμονα για να βγουν ραντεβού.

Η γοητευτική Μεξικανή ηθοποιός, η οποία τότε βρισκόταν σε σχέση, απέρριπτε συνεχώς τις προτάσεις τους πολυεκατομμυριούχου, ο οποίος εκτός των άλλων, όπως είπε, της ήταν ιδιαίτερα αντιπαθής.

Επίσης, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, ο Τραμπ ξαναεπικοινώνησε μαζί της μετά το δημοσίευμα, όπου εξέφραζε δήθεν την οργή του για αυτό.

«Νόμιζε ότι θα προσπαθούσα να βγω μαζί του για να μην νομίζει ο κόσμος ότι εκείνος με “φτύνει”», ανέφερε η 50χρονη ηθοποιός, η οποία έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αντιπάθειά της για τον Τραμπ.

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Τραμπ: Θα μηνύσω όλες τις «ψεύτρες» που με κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις

Αστυνομικός χαστούκισε δημοσιογράφο στο Πακιστάν – ΒΙΝΤΕΟ

  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ