Κουλέμπα: Ο Πούτιν επιδιώκει νέο πόλεμο με την Ουκρανία

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν αναζητεί τρόπους για να κλιμακώσει την σύγκρουση με την Ουκρανία... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν αναζητεί τρόπους για να κλιμακώσει την σύγκρουση με την Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών, έπειτα από τις κατηγορίες της Μόσχας ότι το Κίεβο επιχείρησε μια ένοπλη εισβολή στην Κριμαία.

«Ο Πούτιν επιθυμεί νέο πόλεμο. Η Ρωσία κλιμακώνει, απεγνωσμένα αναζητεί για ένα casus belli ενάντια στην Ουκρανία και δοκιμάζει την αντίδραση της Δύσης», τόνισε σε ανάρτηση του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας, Ντμίτρο Κουλέμπα.

Ο Πούτιν κατηγόρησε νωρίτερα σήμερα την Ουκρανία ότι επιλέγει την τρομοκρατία αντί για την ειρήνη και ότι παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι έπειτα από την ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) ότι οι ρωσικές αρχές απέτρεψαν μια σειρά ενόπλων επιδρομών Ουκρανών στην Κριμαία, που προσαρτήθηκε το 2014 στη Ρωσία.

Διαβάστε επίσης:

Επικοινωνία Ομπάμα – Μέρκελ για τις πρόσφατες επιθέσεις και την Ουκρανία

Ουκρανία: Νεκροί 7 στρατιώτες στο ανατολικό τμήμα της χώρας – Αναζωπυρώνεται η βία

Στην Κρήτη ο κοσμοναύτης Γιούρι Μαλεντσέκο – ΦΩΤΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.