Δονητής προκάλεσε πανικό στη Γερμανία

Ένας δονητής που πετάχτηκε σε κάδο απορριμμάτων, στις τουαλέτες χαρτοπαικτικής λέσχης, στο Χάλμπερσταντ της Γερμανίας, προκάλεσε την παρέμβαση ειδικών… πυροτεχνουργών.

Τρομοκρατημένοι υπάλληλοι, ανησυχώντας για την ασφάλειά τους και μην καταλαβαίνοντας τι ήταν το αντικείμενο που έβγαζε περίεργο βόμβο από τα σκουπίδια, ενημέρωσαν τις αρχές για τον “κίνδυνο” που διέτρεχαν.

Ο δονητής είχε τεθεί σε λειτουργία και ο θόρυβος που έκανε, ενισχυμένος από την αντήχηση μέσα στον μεταλλικό κάδο απορριμμάτων όπου τον είχαν πετάξει, ανησύχησε τους εργαζομένους της λέσχης, ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές.

“Για τέτοιου είδους καταστάσεις έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες όσον αφορά την επέμβαση της αστυνομίας”, εξήγησε ένας εκπρόσωπος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η χαρτοπαικτική λέσχη και τα καταστήματα εκκενώθηκαν και ο δρόμος αποκλείστηκε μέχρι να “εξουδετερωθεί” ο δονητής από τους πυροτεχνουργούς. Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει γιατί και από ποιον πετάχτηκε το ερωτικό βοήθημα στις τουαλέτες.

Διαβάστε επίσης.

Νόμος στην Τουρκία αφαιρεί την υπηκοότητα στους υποστηρικτές της τρομοκρατίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ