ΣΟΚ – Νεογέννητο σώθηκε μέσα από σωλήνα αποχέτευσης νοσοκομείου – ΦΩΤΟ

Ένα νεογέννητο σώθηκε μέσα από σωλήνα αποχέτευσης ενός νοσοκομείου, λίγο μετά τη γέννησή του. Η μητέρα του το έριξε στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στην αποχέτευση ενός νοσοκομείου της Κίνας.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, η μητέρα του νεογέννητου καταζητείται από την αστυνομία. Το νεογέννητο, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, έκλαιγε και μία γυναίκα άκουσε το κλάμα του. Η ίδια ειδοποίησε το προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ στη συνέχεια έψαχναν το σημείο που βρισκόταν το νεογνό.

Λίγο αργότερα συνειδητοποίησαν ότι το κλάμα προερχόταν από την αποχέτευση του νοσοκομείου. Τα αίματα όμως που υπήρχαν στην περιφέρεια της τουαλέτες τους έβαλαν σε υποψίες και κάλεσαν την πυροσβεστική υπηρεσία.

Το περιστατικό έγινε σε γυναικείες τουαλέτες στο νοσοκομείο Xinping County στη νοτιοδυτική περιοχή της Κίνας Yunnan.

Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες, βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. Η τουαλέτα ήταν πλημμυρισμένη στο αίμα, ενώ από το βάθος του σωλήνα της αποχέτευσης ακουγόταν το κλάμα ενός μωρού. Αμέσως ανέλαβαν δράση και μετά από τρεις ολόκληρες ώρες επίπονης δουλειάς, κυρίως για να μην τραυματίσουν περισσότερο το νεογέννητο, κατάφεραν τελικά να το απελευθερώσουν ζωντανό.

Το μωρό κατάφερε να επιζήσει και σιγά-σιγά επανακάμπτει με την βοήθεια των γιατρών.

ΠΗΓΗ: mirror.uk

Διαβάστε επίσης:

Ντοκουμέντο-Αυτό είναι το κρησφύγετο των τρομοκρατών στις Βρυξέλλες – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ