Γερμανοί φιλέλληνες…

Επιταγή, ύψους δύο χιλιάδων ευρώ για την Αγιογράφηση του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων, του Μονάχου, παρέδωσε ο πρώτος δήμαρχος του Δήμου Ούντερφερινγκ (Unterföhring), Franz Schwarz, στον Αρχιερατικό Επίτροπο Βαυαρίας, πρωτοπρεσβύτερο Απόστολο Μαλαμούση.

Η παράδοση της επιταγής έγινε χθες, μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας, την οποία παρακολούθησε μαζί με τον δεύτερο δήμαρχο, κ.Weingärtner και τις συζύγους τους.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος του Ουντερφέρινγκ τόνισε τη χαρά του να συμβάλλει ηθικά και οικονομικά στην περαιτέρω Αγιογράφηση του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων Μονάχου, αλλά και στη διοργάνωση της 8ης Ελληνο-Βαυαρικής Πολιτιστικής Ημέρας, που θα λάβει χώρα, όπως κάθε χρόνο, στις 24 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία του Μονάχου, Odeonsplatz.

Σε σύντομη προσφώνησή τους ο π. Απόστολος και ο δημοτικός σύμβουλος Μονάχου, Κ. Γιαννακάκος, ευχαρίστησαν τον κ. Schwarz για τα φιλελληνικά του αισθήματα και την απόφασή του να στηρίξει τον Ελληνισμό του Μονάχου, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η πατρίδα μας.   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ