Ο Ομπάμα τρώει αποφάγια ζώου στην Αλάσκα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μπαράκ Ομπάμα συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου «Running Wild» με τον Μπίαρς Γκρίλς ,όπου και υποβλήθηκε σε διάφορες περιπέτειες.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συνδρομητικό κανάλι ΝΒC την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Μπαράκ Ομπάμα να ανάβει φωτιά στην ύπαιθρο, να ψήνει ψάρια δίπλα σε ποτάμι της Αλάσκας και να τρώει  έναν σολομό ο οποίος μάλιστα είχε φαγωθεί προηγουμένως από μία αρκούδα.

Ο Μπάρακ Ομπάμα να σημειωθεί πως είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ που συμμετείχε στο γνωστό τηλεοπτικό σόου «Running Wild» με τον Μπίαρ Γκρίλς, ακολουθώντας τα βήματα των Μπεν Στίλερ, Κέιτ Γουίνσλετ και Zac Efron.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή , ο Λευκός Οίκος πρότεινε να γυριστεί το συγκεκριμένο επεισόδιο. «Είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της προεδρίας του», είπε ο  Γκρίλς σε πρόσφατες δηλώσεις του και τόνισε: «Υπήρχαν στιγμές κατά τη διάρκεια της ξενάγησης που έπρεπε να τσιμπήσω τον εαυτό μου και να σκεφτώ: «είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ».

Το επεισόδιο να αναφερθεί πως γυρίστηκε στις αρχές του Σεπτέμβρη και στόχο έχει να επιστήσει την προσοχή του κόσμου στις κλιματικές αλλαγές. 

Δείτε τη φώτο εδώ:

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Μέρκελ: Δεν μπορούν ακόμα να αρθούν οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ