Οι δίδυμες που άφησαν μαζί την τελευταία τους πνοή στο Παρίσι – ΦΩΤΟ

Aνάμεσα στα θύματα που σκοτώθηκαν στο μακελειό στο Παρίσι, ξεχωρίζουν δυο δίδυμες. Οι 30χρονες δίδυμες ήρθαν μαζί στην ζωή και «έφυγαν» επίσης μαζί. Η Έμιλι και η Σαρλότ Μοντ έπιναν απλά το ποτό τους στο μπαρ Carillon, όπως χιλιάδες άλλοι νέοι και νέες, όταν οι σφαίρες των τζιχαντιστών γάζωσαν με καλάσνικοφ το μαγαζί, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Μια εβδομάδα μετά το μακελειό, η χήρα μητέρα των κοριτσιών μαζί με τον αδελφό τους κάνουν τις τελευταίες ενέργειες προκειμένου οι σοροί των δυο κοριτσιών να μεταφερθούν από το Παρίσι στη γενέτηρά τους, το Aixe sur Vienne, στη δυτική Γαλλία, ώστε να γίνουν οι κηδείες τους. Ο δήμαρχος της πόλης Ρενέ Αρνό, ο οποίος γνώριζε τα κορίτσια από όταν ήταν μικρά και ήταν μαζί με την μητέρα τους όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα, είπε, μιλώντας στη Daily Mail: «Είναι ένα δύσκολο, σκληρό πράγμα για μια μητέρα να θάβει το παιδί της. Το να θάβει δυο, είναι αδιανόητο».

«Η οικογένεια δεν έχει κανένα μίσος στην καρδιά της, απλά  υπάρχει μια απόλυτη αμηχανία. Με τι λόγια μπορεί κανείς να τους παρηγορήσει; Δεν υπάρχουν λόγια», προσέθεσε. Οι αδελφές  ζούσαν στο Παρίσι και οι δύο τους, σε διαφορετικά διαμερίσματα, και ασχολούνταν με εντελώς διαφορετικά πράγματα. Η Έμιλι ήταν αρχιτέκτονας και η Σαρλότ Οικονομολόγος. Οι εργοδότες της Σαρλότ έγραψαν: «Θα θυμόμαστε την αγάπη της για ζωή». Την ίδια ώρα οκαθηγητής της Εμιλι, δήλωσε: «Διαλυθήκαμε, όταν μάθαμε ότι η Έμιλι ήταν ανάμεσα στα θύματα».

Δείτε τις φωτο:

 

 

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Διαβάστε επίσης:

Νέο εργαλείο στο Facebook για να ξεπερνάς τους πρώην

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ