Προτείνουν την “έξωση” των πολιτικών από το βρετανικό κοινοβούλιο – ΦΩΤΟ

Η ομάδα Generation Rent προτείνει την «έξωση» των Βρετανών πολιτικών από τη Βουλή με σκοπό να μετατραπεί το ιστορικό κτίριο του Λονδίνου σε νέες κατοικίες, ως ένας άλλος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα στέγασης στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η ανατρεπτική ιδέα της Generation Rent προτείνει την μετατροπή του Παλατιού του Γουέστμινστερ σε νέες, οικονομικές κατοικίες, μάλιστα στο «σχέδιό» της είναι να μεταφερθεί η έδρα της βρετανικής δημοκρατίας από την πιο ακριβή περιοχή του Λονδίνου σε μία νέα πόλη, τη Χαλ, στη Βόρεια Αγγλία.

Σύμφωνα με την  μελέτη αυτής της ομάδας, η Βουλή των Λόρδων θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα κτιριακό συγκρότημα 364 διαμερισμάτων, διαφόρων τετραγωνικών, με προνομιακά γραφεία που θα βλέπουν στον Τάμεση ποταμό.

Μεταφέροντας την τοποθεσία της κυβέρνησης στη Χαλ, μία πόλη με τα χαμηλότερα ενοίκια στην Αγγλία, θα μπορούσαν να περικοπούν μεγάλα ποσά από τη δημόσια διοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι έστω και αν αυτή η ανατρεπτική ιδέα της Generation Rent, λαμβανόταν σοβαρά υπόψη, ένα μεγάλο πρόβλημα θα ήταν η κατάσταση αποκατάστασης του ίδιου του κτιρίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής, Τζον Μπιρκάου, δήλωσε χθες ότι οι εργασίες επιδιόρθωσης για να επανέλθει το κτίριο του 19ου αιώνα θα ανέρχονταν σε 3 δισ. λίρες Αγγλίας ή 4,6 δισ. δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

H βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε την δισέγγονή της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ