Συγκέντρωση αλληλεγγύης και στη Νέα Υόρκη

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Ελληνικό λαό θα πραγματοποιηθεί απόψε και στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανωτικής επιτροπής, στην οποία συμμετέχουν αρκετές ανθρωπιστικές, πολιτικές, πολιτιστικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις της αμερικανικής μεγαλούπολης, η συγκέντρωση θα γίνει μπροστά στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, στις 1:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας).

Όπως επισημαίνεται, «στις 11 Φεβρουαρίου, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης θα απαιτήσουν το τέλος της πολιτικής λιτότητας της ΕΕ, που, για χρόνια, έχει υποβληθεί σε εκατομμύρια ανθρώπους και έχει δημιουργήσει μια ανθρωπιστική κρίση».

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι «μετά την εκλογή της ριζοσπαστικής αριστεράς, στις εκλογές του Ιανουαρίου, η νέα ελληνική κυβέρνηση αμφισβητεί την πολιτική της ΕΕ κατά τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες».

Οι διοργανωτές καλούν τους φίλους τους στη Νέα Υόρκη να επιδείξουν την αλληλεγγύη τους στους λαούς της Ελλάδας και της Ευρώπης.

 

Διαβάστε επίσης:

Με σύνθημα “Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα”

Live από την συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ