ΒΙΝΤΕΟ-Έσπασε δύο ρεκόρ Γκίνες

ΒΙΝΤΕΟ-Έσπασε δύο ρεκόρ Γκίνες

Ο Κινέζος οδηγός Χαν Γιούε έσπασε μέσα σε δύο ημέρες, δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες, ένα εξ΄ αυτών του πιο στενού παράλληλου παρκαρίσματος, με απόσταση μόλις 8 εκατοστών.

Ο Χαν κατάφερε και πραγματοποίησε παράλληλο παρκάρισμα, ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, αφήνοντας ένα κενό μόλις 8 εκατοστών, ή 3,12 ιντσών.

Ο Κινέζος οδηγός μπήκε την Παρασκευή στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, οδηγώντας ένα MINI Cooper, κατά τη διάρκεια του “China Drift Championship” που διοργανώθηκε στο ολυμπιακό πάρκο Chongqing.

Ο Χαν μείωσε κατά 0,6 εκατοστά το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Βρετανός οδηγός Άλασταϊρ Μόφατ, και ήταν 8,6 εκατοστά. Ο Άλασταϊρ το πραγματοποίησε τον Ιούλιο του 2013, και οι «ειδικοί» της αυτοκίνησης θεωρούσαν ότι κανείς δεν θα μπορούσε να το σπάσει, μέχρι που το έκανε ο Χαν Γιούε.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Κινέζος θέτει νέο ρεκόρ, μια και ο ίδιος είχε καταφέρει το 2012 να παρκάρει παράλληλα, αφήνοντας ένα κενό 15 εκατοστών. Πλέον το όριο το έθεσε για άλλη μια φορά ο ίδιος στα 8 εκατοστά.

Την προηγούμενη ημέρα ο Χαν έγινε κάτοχος άλλου ενός ρεκόρ Γκίνες.

Με τη βοήθεια του φίλου του και κασκαντέρ οδηγού, Ζανγκ Σεντζιουν από την κινεζική Ταϊπέι οι δύο τους συνεργάστηκαν και έκαναν τα περισσότερα «ντόνατς» γύρω από ένα αυτοκίνητο που κινείται σε δύο ρόδες, σε μόλις ένα λεπτό. Ο αριθμός αυτών 10!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ