Ήταν παντρεμένοι 67 χρόνια και πέθαναν με 3 ημέρες διαφορά

Ήταν παντρεμένοι 67 χρόνια και πέθαναν με 3 ημέρες διαφορά

 

Μια ιστορία αγάπης βγαλμένη από σενάριο ρομαντικής κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η ζωή του 92χρονου Χανς Σκάφερ και της 83χρονης συζύγου του, Τζόσι, από την Βρετανία, καθώς το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 67 χρόνια και απέκτησαν συνολικά 130 απογόνους.

Μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το ζευγάρι μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν πολύ ερωτευμένοι και δεν μπόρεσε να τους χωρίσει ούτε ο θάνατος, αφού πέθαναν με τρεις μέρες διαφορά.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν 67 χρόνια ο 23χρονος τότε άνδρας βοήθησε τη  νεαρή κοπέλα να φτιάξει το ποδήλατο της που είχε πάθει λάστιχο έξω από ένα στρατόπεδο. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η κοινή πορεία τους στην ζωή και το 1947 παντρεύτηκαν αποκτώντας 11 παιδιά και συνολικά 130 απογόνους.

Ωστόσο, το 2011 ο 92χρονος άνδρας διαγνώστηκε με καρκίνο και κατάφερε να ζήσει για τα επόμενα τρία χρόνια, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύντροφο που έπασχε από άνοια.

Τελικά η 83χρονη σύζυγος πέθανε πρώτη και έπειτα από τρεις ημέρες ο άνδρας της που δεν μπόρεσε να την αποχωριστεί έφυγε και εκείνος από την ζωή.  

 

Δείτε τις φωτογραφιες

Πηγή mirror.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ