ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπε ο Θεοδωράκης στους συνεργάτες του

ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπε ο Θεοδωράκης στους συνεργάτες του

 

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να ονομάσει «ποτάμι» το πολιτικό κίνημα που δημιούργησε εξήγησε στους συνεργάτες του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με το STAR, o  δημοσιογράφους έστειλε χθες το βράδυ ένα email στους συνεργάτες  του στο protagon με το οποίο  τους καλούσε για έκτακτη σύσκεψη σήμερα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τους είπε ότι ήθελαν ένα όνομα που να σηματοδοτεί την ορμή και τη δυναμική. Τους είπε επίσης ότι σκεφτόταν πολύ καιρό να κάνει αυτό το βήμα και το είχε συζητήσει με τους κοντινούς τους ανθρώπους.

Ερωτηθείς πού θα κινείται «το ποτάμι», τόνισε ότι «υπάρχουν λύσεις και δεξιές υπάρχουν λύσεις και αριστερές. Το θέμα είναι να βγει η χώρα από αυτόν τον αυτοκινητόδρομο όπου τρακάρει συνεχώς»

Επίσης, τόνισε ότι δεν θα υπάρχουν πρόσωπα γνώριμα από την πολιτική, καθώς δεν θέλει πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με τις προηγούμενες πολιτικές. Την Τρίτη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα ανακοινώσει κάποια στελέχη του κινήματος. Τέλος σημείωσε ότι η προεκλογική εκστρατεία δεν θα είναι η παραδοσιακή αλλά θα επικεντρωθεί στο διαδίκτυο, ενώ θα κάνει και ο ίδιος περιοδείες ανά τη χώρα.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ