Ο Στέφος στον Real Fm 97.8: Θα μειώσουμε τα δημοτικά τέλη κατά 10%

Ο Στέφος στον Real Fm 97.8: Θα μειώσουμε τα δημοτικά τέλη κατά 10%

 

Για τα «καυτά» προβλήματα του δήμου της Νέας Σμύρνης και τις δικές του προτάσεις, μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Στέφος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, 97.8.

«Σε αυτές τις ώρες που η απόγνωση του κόσμου είναι στο απροχώρητο, ο κοινωνικός ιστός είναι αποσαθρωμένος και το πολιτικό σύστημα βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το τελευταίο αποκούμπι ανακούφισης και στήριξης αυτού του κόσμου», ανέφερε ο κ. Στέφος.

Επίσης τόνισε ότι η αποστολή του δήμου είναι «να σταθεί στο πλευρό της κοινωνίας με άμεσα μέτρα που θα δώσουν προοπτική σε όλους εκείνους που βλέπουν τον κόσμο γύρω τους να καταρρέει».

«Πιστεύω ότι ο δήμος πρέπει να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, όχι με ελεημοσύνες και κοινωνικά παντοπωλεία μόνο, αλλά με προγράμματα για την απασχόληση», σημείωσε.

Ερωτηθείς που θα βρεθούν χρήματα για αυτές τις δραστηριότητες, ο Νίκος Στέφος υπογράμμισε ότι «μπορούν να αξιοποιηθούν τα ευρωπαϊκά προγράμματα, το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο και το νέο ΕΣΠΑ».

Αναφορικά με τις λαϊκές αγορές και το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, επεσήμανε ότι «υπάρχουν εστίες διαφθοράς στη διανομή και κατανομή των χώρων» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις που θα αποτρέπουν φαινόμενα διαφθοράς».

«Εμείς είμαστε αποφασισμένοι σε θέματα διαφάνειας και λεηλασίας του δημοσίου χρήματος, ειδικά σε αυτή την περίοδο, να μην σηκώσουμε ούτε μύγα στο σπαθί μας», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στα μαγαζιά της Νέας Σμύρνης τόνισε ότι «πέρα από το κέντρο, δείχνουν μία δείχνουν μία ερημωμένη πόλη» και επανέλαβε την δέσμευσή του ότι αν εκλεγεί δήμαρχός θα μειώσει τα δημοτικά τέλη «σε πρώτη φάση από την από 1η Ιανουαρίου κατά 10%».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ-Στέφος: «Δεν είμαι η κομματική παράγκα κανενός» 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ