Μαρινάκης: Να λύσουμε τα προβλήματα του Πειραιώτη

Μαρινάκης: Να λύσουμε τα προβλήματα του Πειραιώτη

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα και ανέλυσε το όραμα που ο ίδιος μαζί με τον Γιάννη Μώραλη, μοιράζονται για τον Πειραιά.

«Στον Πειραιά αυτό που γίνεται είναι ότι εμείς έχουμε πρόγραμμα! Τίποτα άλλο! Έχουμε πρόγραμμα ολοκληρωμένο, τεκμηριωμένο, κοστολογημένο, για τα προβλήματα του Πειραιώτη. Που δεν είναι άλλο από την ανεργία. Εμείς, λοιπόν, αυτό που κοιτάμε, είναι πως θα βρει ο Πειραιώτης δουλειά, πως θα λύσουμε τα προβλήματα του Πειραιώτη. Όλα τα άλλα τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ», σχολίασε αρχικά ο κ. Μαρινάκης και συνέχισε:

«Την Κυριακή στα εκλογικά τμήματα δεν πήγε μόνον ο κ. Μιχαλολιάκος. Προσήλθαν χιλιάδες Πειραιώτες. Που δεν είδαν τις ψεύτικες ιστορίες που περιγράφει. Με αυτή η εικόνα του πανικοβλημένου κ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος δεν μπορεί να δεχθεί την ετυμηγορία του Πειραϊκού λαού επιστρατεύει προβοκάτσιες που τον συντροφεύουν σε ολόκληρη την πολιτική του καριέρα, νομίζω ότι δεν μπορεί να πείσει κανέναν. Ούτε την Αστυνομία. Η Αστυνομική Διεύθυνση τον διαψεύδει κατηγορηματικά. Καθώς επίσης και ο ίδιος ο νομικός του σύμβουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, που τον έστειλαν για το συμβάν, ο κ. Παναγιώτης Κάσσης, τον διαψεύδει πανηγυρικά. Τι άλλο να κάνουμε με αυτή την ιστορία;».

«Νομίζω ότι όλη η Ελλάδα γνωρίζει τι έχει κάνει ο κ. Μιχαλολιάκος. Από τα νιάτα του. Είναι κάτι πολύ γνωστό. Και όλοι οι δημοκράτες, οι προοδευτικοί, το γνωρίζουν πολύ καλά και έχουν υποφέρει από τον κ. Μιχαλολιάκο. Οπότε το να βγω εγώ τώρα και να πω τι ακριβώς έχει κάνει, τη στιγμή που είναι πανελληνίως γνωστά και έχουν δημοσιευθεί οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα νομίζω ότι περισσεύει», πρόσθεσε.

«Υπάρχει ένα ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα. Πάνω στο οποίο δουλέψαμε νύχτα-μέρα. Και επαληθεύτηκε κιόλας, πριν από τρεις ημέρες, όταν ακούσαμε το πρόγραμμα της κυβέρνησης, για τις επενδύσεις στη χώρα μας την επόμενη εξαετία. Και ακούσαμε, λοιπόν, ότι 70.000 θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν μόνο από τη ναυτιλία, και 25.000.000.000 έσοδα. Εμείς λοιπόν, με σωστό σχέδιο, κάνοντας τον Πειραιά ναυτιλιακό κέντρο για ολόκληρη τη Μεσόγειο, δημιουργούμε με αυτό τον τρόπο, χιλιάδες θέσεις εργασίας. Άρα λοιπόν, από τις 70.000 θέσεις, εάν το 40% πάει στο Πειραιά, που αυτό θέλουμε να κάνουμε, είναι 30.000 θέσεις εργασίας. Καθώς επίσης, στο αναπτυξιακό πρόγραμμα, υπάρχουν 225.000 θέσεις εργασίας για τον τουρισμό. Στον Πειραιά φτάνουν κάθε χρόνο 2,5 εκατομμύρια τουρίστες. Και δεν κάθονται ούτε λεπτό στον Πειραιά. Παίρνουν ένα λεωφορείο και φεύγουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης σχετικά με το σχέδιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» , με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ