Η Μαρία Θεμελή υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Φάληρο

Η Μαρία Θεμελή υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Φάληρο 

 

Με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ» του Διονύση Χατζηδάκη κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος, η Μαρία Θεμελή.

Η κυρία Θεμελή χαρακτηρίζει τον Διονύση Χατζηδάκη «έναν καπετάνιο που “σαλπάρει” με όραμα, έναν άνθρωπο αυθεντικό, δυναμικό, έναν άνθρωπο που προσπαθεί με πείσμα και πετυχαίνει με επιμονή».

Με σύνθημα, «Μένω Φάληρο, Επιλέγω Φάληρο, Συμμετέχω για το Φάληρο», η υποψήφια δημοτική σύμβουλος σημειώνει ότι «τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι ώρα να κοιτάξουμε και να δούμε ακόμα πιο μακριά…».

Η Μαρία Θεμελή γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με εξειδίκευση στο Marketing και τη Δημοσιογραφία. Εργάστηκε στο χώρο της επικοινωνίας, του marketing και της διαφήμισης σε μεγάλες εταιρείες πληροφορικής, ενώ μέχρι πρόσφατα διετέλεσε στη Διεύθυνση Τύπου & Επικοινωνίας του πρώην δικτύου CPB BANK στην Ελλάδα, της σημερινής Τράπεζας Πειραιώς.

Σήμερα, εργάζεται ως Σύμβουλος Επικοινωνίας στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Από μικρή ήταν ανήσυχο πνεύμα, διάβαζε κι έγραφε πολύ. Σήμερα, ξαναγίνεται παιδί μέσα από τη συγγραφή παραμυθιών κι εμπνέεται για δημιουργικές, φιλανθρωπικές και καλλιτεχνικές δράσεις.

Σημαντικό επίτευγμα της Μαρίας Θεμελή αποτελεί η διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και η ανάπτυξη του εθελοντισμού, με αποκορύφωμα, το «Μαραθώνιο Αγάπης για το Παιδί (Ραδιομαραθώνιος)», τη μεγαλύτερη ίσως, ιδιωτική, κοινωνική προσπάθεια για παιδιά με ανάγκες και ασθένειες στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του τομέα της.

Παράλληλα, υποστήριξε περιβαλλοντικά προγράμματα όπως η δασοπροστασία της Πάρνηθας και του Πάρνωνα, ενώ συμμετείχεα ενεργά στον αθλητισμό μέσα από το πρόγραμμα «Πρωταθλητισμός στις γειτονιές», ενισχύοντας τοπικές παιδικές αθλητικές ομάδες.

Στην επαγγελματική της σταδιοδρομία επικοινωνεί και προάγει σκοπούς έμπνευσης, δράσης και συμμετοχής. Στην κοινωνική προσφορά της, συμμετέχει στην προσπάθεια για μια πιο ανθρώπινη πόλη, με τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, την προώθηση του εθελοντισμού σε συνεργασία και με άλλους δήμους, τη διεύρυνση των προγραμμάτων υγείας,  τη συντονισμένη δράση των προγραμμάτων πολιτισμού και τουρισμού, την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, για ένα ακόμα πιο ανθρώπινο Παλαιό Φάληρο.

 

«Ελάτε να δούμε πιο μακριά…Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται τα πράγματα όπως είναι και ρωτάνε γιατί… Εγώ τα ονειρεύομαι όπως θα ήθελα να είναι και σκέφτομαι γιατί όχι...», λέει η ίδια χρησιμοποιώντας μία φράση του Τζώρτζ Μπέρναντ Σω.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ