Volton: Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι στο… DNA της

«Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι υπόθεση όλων μας». Με αυτό το σύνθημα η Volton, μέλος ενός από τους πιο δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους της χώρας, στέκεται στο πλευρό νοικοκυριών και επιχειρήσεων και κάνει πράξη το πρόγραμμα «Φωτίζουμε ό, τι αξίζει».

Γιατί η Volton είναι μια εταιρία που «ακούει» αυτά που προβληματίζουν τους καταναλωτές, κατανοεί τις ανάγκες τους και φροντίζει να δίνει πραγματικές λύσεις, προσαρμοσμένες στα μέτρα του καθενός, μιλώντας τη «γλώσσα» του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η αποστολή της δεν περιορίζεται μόνο στο να διασφαλίσει οικονομικότερο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και να κάνει την καθημερινότητα καλύτερη, βοηθώντας όλους να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και να εξοικονομούν χρήματα. Γι’ αυτό και αποτελεί πλέον συνώνυμο της βιωσιμότητας και της αλληλεγγύης.

Για να μην σβήσει κανένα φως, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη

Σε αυτό το πλαίσιο «τρέχει» τη νέα της καμπάνια «Κάποια φώτα δεν πρέπει να σβήσουν ποτέ», η οποία θέτει στο επίκεντρο την εξοικονόμηση ενέργειας, ώστε να μη σβήσουν τα φώτα σε μέρη που εξυπηρετούν βασικές ανθρώπινες ανάγκες, συμβάλλοντας ουσιαστικά και χρήσιμα. Σε ένα νοσοκομείο, σε ένα φάρο, σε ένα γήπεδο που παίζουν παιδιά. Να αναδείξει πως το να μένουν ανοιχτά τα φώτα σε όλα τα μέρη που μπορεί κανείς να δει τον εαυτό του και τους αγαπημένους του, είναι χρέος όλων μας.

Δέσμευση της εταιρείας είναι να «Φωτίζει ό, τι αξίζει», προσφέροντας ακόμη περισσότερες λύσεις και ιδέες. Να «ρίχνει φως», όχι μόνο στις επιθυμίες των πελατών της που την εμπιστεύονται αλλά και στους συνανθρώπους μας που την έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη, βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους.

Μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος της αλλαγής, ακολουθώντας τους έξυπνους τρόπους που μας προσφέρει η Volton για να καταναλώνουμε λιγότερο και ψηφίζοντας την κοινωνική δράση που θέλεις να πραγματοποιήσει.

Και εκείνη μας υπόσχεται, πως θα επανέλθει με ακόμη περισσότερους τρόπους για να κάνει τη ζωή μας καλύτερη και οικονομικότερη.

H Volton, είναι μία 100% ελληνική εταιρεία, η οποία διαθέτει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που ανανεώνει διαρκώς για να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα στις ανάγκες νοικοκυριών και επιχειρήσεων και διαγράφει από το 2016 μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης. Με γνώμονα την υπευθυνότητα και το σεβασμό και αναγνωρίζοντας ότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι πολύτιμο αγαθό για όλους, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικότερες εταιρείες του ενεργειακού κλάδου με έντονο αποτύπωμα στον τομέα των ΑΠΕ.

Μέσα από κάθε δράση της, στοχεύει στην προστασία του φυσικού οικοσυστήματος, την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων και τη μείωση του αποτυπώματος της, υιοθετώντας «έξυπνες» λύσεις και «πράσινες» μεθόδους για τη βελτίωση της παραγωγικής της ικανότητάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ