Σας ενδιαφέρει: Ποια επιδόματα καταβάλλονται σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή, 27 Ιουλίου θα καταβληθεί η γ’ δόση του επιδόματος του Παιδιού 2018 και και του πανελλαδικού προγράμματος ” Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης” στους δικαιούχους.

Συγκεκριμένα:

– Γ’ δόση του επιδόματος Παιδιού 2018

Από τις 25 Ιουλίου έως 27 του ίδιου μήνα θα καταβληθεί η γ’ δόση του επιδόματος Παιδιού 2018 στους δικαιούχους και θα αφορά τους μήνες Μάιο – Ιούνιο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στην γ’ δόση θα συμπεριληφθούν όλοι όσοι έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση και αίτηση Α21 έως και τις 20 Ιουλίου. Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας η οποία είναι προσβάσιμη από τις ιστοσελίδες του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr) και της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr) με χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

-ΚΕΑ

Την Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Ιουνίου 2018, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Το ποσό των 65.664.302,27 ευρώ θα καταβληθεί σε 293.195 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 610.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Πηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ