Ριζικές αλλαγές στο ΣΔΟΕ

Ριζικές αλλαγές στο ΣΔΟΕ 

«Θύελλα» αντιδράσεων στους κόλπους των εφοριακών έχει προκαλέσει η απόφαση του Γιώργου Μαυραγάνη για αλλαγές 107 διευθυντών και υποδιευθυντών ΔΟΥ, 58 προϊσταμένων τμημάτων αλλά τριών στελεχών του ΣΔΟΕ.

Από το ΣΔΟΕ φεύγουν οι κ.κ. Λέκκκας, Μαϊτός και Τσόλκας οι οποίοι αντικαθίστανται από τους κ.κ. Κυριαζόπουλο, Κοτσαλά και Χαρίτονος.

Ο διευθυντής σχεδιασμού και ελέγχων Ν. Λέκκας αναλαμβάνει προϊστάμενος της ΔΟΥ Γαλατσίου.

Πηγές του ΥΠΟΙΚ αναφέρουν ότι οι αλλαγές γίνονται λόγω μειωμένης αποδοτικότητας αλλά και εξαιτίας της ανάγκης να μην μένουν στο ίδιο πόστο για μακρύ χρονικό διάστημα οι ίδιοι προϊστάμενοι.

Από την πλευρά τους στελέχη των εφοριακών κάνουν λόγο για “πογκρόμ” διώξεων με πολιτικά κριτήρια αναφέροντας μάλιστα ότι πρόκειται για παράνομη απόφαση, δεδομένου ότι δεν έχουν αξιολογηθεί οι προϊστάμενοι που μετακινούνται.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η εισήγηση τόσο του γενικού διευθυντή προσωπικού όσο και της διευθύντριας προσωπικού του υπουργείου οικονομικών για τις μετακινήσεις ήταν αρνητική, ενώ δεν λείπουν και οι αιχμές για «φίλους» του Γ. Μαυραγάνη, οι οποίοι τοποθετούνται σε θέσεις “κλειδιά”.

 

Πηγή:euro2day.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ