Προσλήψεις: Επτά προκηρύξεις με 1.194 ανοικτές θέσεις εργασίας έως το τέλος του 2020

Με επτά προκηρύξεις κλείνει το 2020, όσον αφορά στις μαζικές προσλήψεις σε διάφορους φορείς σε όλη την επικράτεια της χώρας. Συγκεκριμένα παραμένουν ανοικτές 1.194 θέσεις εργασίας σε φορείς όπως η ΔΕΗ Περιφέρειας Αττικής, η ΕΛΣΤΑΤ, η ΑΔΜΗΕ, ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, τα Νοσοκομεία Θεσσαλίας και οι 521 προσλήψεις σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Όλες οι άνωθεν προκηρύξεις θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους με την υποσημείωση πως οι 521 προσλήψεις στα νοσοκομεία της χώρας θα γίνουν απο τους επιλαχόντες της προκήρυξης 2Κ/2019. Συγκεκριμένα:

ΔΕΗ Περιφέρειας Αττικής

Με εποχικό προσωπικό 130 θέσεις ενισχύεται η ΔΕΗ της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της. Ειδικότερα, ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό του 5 άτομα ΔΕ οδηγών-μηχανοδηγών-χειριστών, 10 άτομα ΔΕ οδηγών-μηχανοδηγών-χειριστών (οδηγοί), 75 άτομα ΔΕ ηλεκτροτεχνικών Δικτύων Τ4/Α και 40 άτομα ΔΕ υπαλλήλων γραφείου ΔΟ2/Α Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται στο τηλέφωνο: 2131352199.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

ΕΛΣΤΑΤ

Με εποχικό προσωπικό 115 θέσεις ενισχύεται η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Απογραφής Γεωργίας – Κτηνοτροφίας έτους 2020, στην Κεντρική Υπηρεσία και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Στατιστικής (ΠΥΣ). Ειδικότερα, ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό του 33 άτομα ειδικότητας ΠΕ Στατιστικών, 60 ΔΕ Πληροφορικής και 22 ΤΕ Στατιστικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται στο τηλέφωνο: 2131352199.

ΑΔΜΗΕ

Η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. προκηρύσσει διαγωνισμό για την πρόσληψη 179 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις από 15.12.2020 έως και 28.12.2020, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΔΜΗΕ Α.Ε./ΔΑΔΥ, Λ. Κωνσταντινουπόλεως 1 & Κηφισού, Τ.Κ.12132, Αθήνα, υπόψη κας Μπλάνη Αικατερίνης & κας Θεολογίτη Αλεξάνδρας (τηλ. επικοινωνίας: 210-5192273, 210-5192598). Eπισυνάπτονται η πλήρης προκήρυξη με τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά καθώς και η σχετική αίτηση.

Ανακοίνωση

Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων

Με εποχικό προσωπικό 157 θέσεις ενισχύεται ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων. Ειδικότερα, ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό του 140 γεωπόνους ΠΕ στα υποκαταστήματα του, 4 γεωπόνους ΠΕ στον τομέα της κεντρικής διοίκησης, 3 υπαλλήλους πληροφορικής ΠΕ επίσης στον τομέα της κεντρικής διοίκησης και 10 κτηνιάτρους ΠΕ στα υποκαταστήματα.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής

Με συμβάσεις δώδεκα μηνών θα προσληφθούν 28 νέοι εργαζόμενοι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Οι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν εντός του Νοσοκομείου, ενώ οι θέσεις θα καλυφθούν από ΠΕ ειδικότητας ψυχιάτρων, ΠΕ νοσηλευτών, ΠΕ κοινωνιολόγων, ΤΕ νοσηλευτών, ΤΕ διοικητικού-λογιστικού, ΤΕ κοινωνικών λειτουργών, ΔΕ αδελφών νοσοκόμων και ΔΕ φύλακες-προσωπικό ασφαλείας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 11 Δεκεμβρίου, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στο τηλέφωνο: 213 2054252

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Νοσοκομεία Θεσσαλίας

Συνολικά 64 άτομα, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό, μπαίνουν στη μάχη για την αντιμετώπιση του covid-19. Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας, τα 64 άτομα προσλαμβάνονται άμεσα στο Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, μετά από συνεργασία του Υπουργείου Υγείας, της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΑΣΕΠ – 521 προσλήψεις σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας

Σε ανακοίνωση του το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί την πρόσληψη 521 θέσεων κλάδου ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Κ/2019, λόγω και των αυξημένων αναγκών σε προσωπικό στα Νοσοκομεία της χώρας για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων του COVID-19. Συγκεκριμένα η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της εν λόγω προκήρυξης (2Κ/2019) και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης του κλάδου ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ. Προσόντα ή κριτήρια που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής (03/05/2019) στην ανωτέρω προκήρυξη δεν εξετάζονται. Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων από τους πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης.

Πίνακας θέσεων

Πηγή: dimosio.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.