Ολόκληρο το προσχέδιο του Προϋπολογισμού

Ολόκληρο το προσχέδιο του Προϋπολογισμού

«Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μακροχρόνια βιώσιμη ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας», αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

«Καταθέτουμε σήμερα, προς συζήτηση στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, το Προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού για το έτος 2015. Διαδικασία η οποία θα διεξαχθεί σε ένα περιβάλλον σταθεροποίησης των δημόσιων οικονομικών της χώρας και αποκατάστασης της διεθνούς θέσης και αξιοπιστίας της», δήλωσε αρχικά ο κ. Σταϊκούρας και συνέχισε:

«Σήμερα, οι δημοσιονομικοί στόχοι – για 3η συνεχόμενη χρονιά – επιτυγχάνονται, διαρθρωτικές αλλαγές υλοποιούνται, χρόνιες εσωτερικές και εξωτερικές ανισορροπίες εξαλείφονται, η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας ενισχύεται, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ολοκληρώνεται, η επιστροφή στις αγορές σταδιακά επιτυγχάνεται και επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση σε κεφάλαια, με καλύτερους όρους.

Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μακροχρόνια βιώσιμη ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας».

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη δήλωση του Χ. Σταϊκούρα

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το προσχέδιο του Προϋπολογισμού

Ακούστε την ανάλυση του προσχεδίου του προϋπολογισμού που έκανε στον αέρα του Real fm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Σωτήρης Καψώχας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ