Γιούνκερ- Αρνείται το προσχέδιο, βλέπει deal έως αρχές Ιουνίου

Διαψεύδει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ την ύπαρξη προσχεδίου συμφωνίας δική του έμπνευσης, σύμφωνα με την Telegraph, ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει πως η συμφωνία με την Ελλάδα μπορεί να κλείσει τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου στο Bloomberg

Σύμφωνα με το Bloomberg ο Γιούνκερ δήλωσε ότι προβλέπει συμφωνία για την Ελλάδα στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Αλλά επανέλαβε όπως και χθες ότι δεν προσδοκά επίτευξη συμφωνίας στην επερχόμενη σύνοδο κορυφής στη Ρίγα.

Παράλληλα με τις ίδιες δηλώσεις ο πρόεδρος της Κομισιόν διέψευσε ότι ήταν αυτός ο συντάκτης του κειμένου που διέρρευσε χθες για την πρόταση συμβιβασμού όσον αφορά την Ελλάδα.  «Δεν υπάρχει σχέδιο Γιούνκερ» ανέφερε μιλώντας σήμερα στο Στρασβούργο, σημειώνει επίσης το Bloomberg.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αρνήθηκε την ύπαρξη προσχεδίου συμφωνίας που τον εμφανίζει να παρεμβαίνει ο ίδιος με αυτό στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές, αναφέρει επίσης η Telegraph.

 

Τόνισε επίσης σημειώνει το δημοσίευμα ότι δεν υπάρχει πιθανότητα οι ηγέτες της ΕΕ να συμφωνήσουν στην σύνοδο κορυφής των ηγετών της ΕΕ στη Ρίγα της Λετονίας Πέμπτη και Παρασκευή.

Δείτε επίσης

Αυτή είναι η συμφωνία που προτείνει η Κομισιόν

Bloomberg: Η απάντηση Σόιμπλε στην αισιοδοξία Βαρουφάκη για deal

Το Bloomberg για τη συνέντευξη Βαρουφάκη “στον ενικό” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ