Η κρυφή ευκαιρία της ρύθμισης για χρέη στις εφορίες

Η κρυφή ευκαιρία της ρύθμισης για χρέη στις εφορίες

Εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναστείλουν μέχρι το τέλος Μαρτίου 2015 όλες τις πληρωμές των φόρων οι οποίοι τους καταλογίστηκαν μέχρι την 1η-10-2014, χωρίς να επιβαρυνθούν καθόλου με τόκους, πρόστιμα και προσαυξήσεις, εφόσον προχωρήσουν σε εφάπαξ καταβολή των αρχικών οφειλών τους το αργότερο μέχρι τις 3 Απριλίου.

Εναλλακτικά, μπορούν να αναβάλουν μέχρι τον Μάρτιο όλες τις πληρωμές φόρων που έχουν βεβαιωθεί έως την 1η-10-2014 στα ονόματά τους και να ξεκινήσουν από τον Απρίλιο τη σταδιακή εξόφληση των οφειλών αυτών σε πολλές μηνιαίες δόσεις που μπορεί να φθάσουν μέχρι και τις 72 ή ακόμη και τις 100, με το πρόσθετο ευεργέτημα της μείωσης των τόκων, των προστίμων και των προσαυξήσεων κατά ποσοστά από 20% έως και 90%. Μπορούν δηλαδή να επιμηκύνουν έως και το 2022 τη διάρκεια αποπληρωμής όλων ανεξαιρέτως των φορολογικών οφειλών που τους καταλογίστηκαν μέχρι την 1η-10-2014.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα από τον Ελεύθερο Τύπο:

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

 

Διαβάστε επίσης:

Σάλλας: «Οι τράπεζες δεν αντιμετωπίζουν θέμα πλειστηριασμών, δεν υπάρχει λόγος, δεν πρέπει να γίνει και δεν βλέπω να γίνεται»

ΒΙΝΤΕΟ-Προβόπουλος: Έτσι έγιναν οι μυστικές αερομεταφορές των χρημάτων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ