Σταϊκούρας:Σχέδιο και σκληρή δουλειά

Σταϊκούρας:Σχέδιο και σκληρή δουλειά

 

Την αισιοδοξία του σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εξέφρασε ο Χρήστος Σταϊκούρας, τονίζοντας ότι «με σχέδιο, σκληρή δουλειά και τη συμβολή όλων μπορεί να επιτευχθούν οι στόχοι».

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ανέφερε από το βήμα του Συνεδρίου του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, ότι «βλέπουμε τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής, που αλλάζουν την αίσθηση αδιεξόδου που είχε διαμορφωθεί», επισημαίνοντας ότι  «με σχέδιο, σκληρή δουλειά και τη συμβολή όλων, μπορεί να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί, δεν επιτρέπεται όμως εφησυχασμός».

«Πρέπει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα στην επίτευξη των διαρθρωτικών αλλαγών», υπογράμμισε.

Ο κ. Σταϊκούρας σημείωσε επίσης ότι «είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί με επιτυχία το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων που ξεκίνησε σήμερα» και αναφέρθηκε εκτενώς στα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα, δίνοντας έμφαση στις θυσίες του ελληνικού λαού.

Αναφέρθηκε επίσης στη σημασία αποκατάστασης της αξιοπιστίας της χώρας μας, καθώς κατάφερε να εκπληρώσει τις 72 προαπαιτούμενες δράσεις που είχαν τεθεί, ορισμένες από τις οποίες έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί από το πρώτο εξάμηνο του έτους. Επισήμανε ότι η αποπληρωμή των οφειλών του Δημοσίου θα γίνει «απλά, γρήγορα και με διαφάνεια, με βάση το σχέδιο που ανακοίνωσε η κυβέρνηση».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ