Παναθηναϊκός χωρίς άλλα περιθώρια

Παναθηναϊκός εναντίον Κέρκυρας στις 19:30, με τους πράσινους να προέρχονται από την ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά και κυρίως την κακή εμφάνιση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από την άλλη, η Κέρκυρα, μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο, θα παλέψει για τον βαθμό ή βαθμούς και αναμένεται να παίξει με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προχώρησε σε ορισμένες διαφοροποιήσεις –συγκριτικά με το ματς απέναντι στον Πλατανιά- καταρτίζοντας την αποστολή του αγώνα.

Εκτός πλάνων έμεινε ο Ιβανόφ που δείχνει να βρίσκεται προς την έξοδο από το Κορωπί. Αντιθέτως, ο Μολέδο εξέτισε ποινή καρτών και επανέρχεται στο κέντρο της άμυνας, ενώ αποθεραπεύτηκε ο Μαρινάκης προσφέροντας ακόμη μία εναλλακτική λύση στο δεξιό άκρο των μετόπισθεν. Επίσης, ο Ρινάλντι παραμένει στη διάθεση του Εβρίτη τεχνικού καθώς υπήρχαν φήμες περί παραχώρησης.

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Χουχούμης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Λουντ, Ρέις, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Μπεργκ, Λέτο, Ρινάλντι, Μίγγος, Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάννης.

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών εν όψει της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Για τον Πειραιώτη τεχνικό και τους «Φαίακες» δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ροτζέριο Τουράμ με τέσσερα γκολ και ο τραυματίας κεντρικός χαφ, Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Τα κενά πιθανότατα θα αναπληρωθούν από τους Γιώργο Παμλίδη και Κυριάκο Ανδρεόπουλο αντίστοιχα.

Ωστόσο, επανέρχεται ο αρχηγός, Τάσος Βενέτης που ταλαιπωρήθηκε από ίωση στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας παίρνοντας θέση στο κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Σιόντης, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος, Κόντος, Ζορμπάς, Ντουαλά, Γκομέζ, Ντιμιτρόβσκι, Γεωργακόπουλος, Έπσταϊν, Ζαραδούκας, Γεωργίου, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Παμλίδης, Τζανουλίνος.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Κέρκυρα εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ