Η Ροζίτα «συναντά» ξανά τον… Λεντς

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Πρώτος σου έγραψα ότι οι «Θεατρίνων Θεατές» ετοιμάζουν για τον χειμώνα τον δυνατό «Λεντς» του Μπίχνερ, σε νέα μετάφραση της Ροζίτας Σώκου -η ίδια είχε κάνει την απόδοση του έργου όταν το είχε ανεβάσει στο περίφημο Θέατρο Έρευνάς του ο Δημήτρης Ποταμίτης, αλλά τώρα έσκυψε πάνω του με νέα, σύγχρονη ματιά-και επανέρχομαι με τις πρώτες φωτογραφίες από την ανάγνωση του έργου που έγινε στο υπέροχο σπίτι της!

Η ίδια που είναι εξαιρετική οικοδέσποινα ήταν χαρούμενη που «χτύπησε» στο σπίτι της όλη η ομάδα που θα στηρίξει το ανέβασμα του έργου!

 

      Ο λόγος για τον Γιώργο Λιβανό που εκτιμά ιδιαίτερα και που θα κάνει την σκηνοθεσία του και τους καίριους ηθοποιούς Παύλο Ευαγγελόπουλο, Τέτη Σχοινάκη, Μιχάλη Αλικακο, Νίκο Καραγιώργη, Νίκο Χαλατζίδη και η Ειρήνη Καρπούζη.

Εμείς εξασφαλίσαμε το πρώτο φωτογραφικό υλικό και αναμένουμε το αποτέλεσμα με ενδιαφέρον.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK