Το μήνυμα του Ολάντ μετά το Brexit – BINTEO

«Νομίζω ότι όλοι μας θα πρέπει να κερδίσουμε χρόνο έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρέψει όσα έχουμε οικοδομήσει» δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

«Νομίζω ότι όλοι μας θα πρέπει να κερδίσουμε χρόνο έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρέψει όσα έχουμε οικοδομήσει» δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ στο μήνυμά του μετά το Brexit.

«Η Γαλλία, ιδρύτρια χώρα της Ευρώπης δεν θα δεχτεί παρόμοιες πρακτικές. Η Ευρώπη για να προχωρήσει μπροστά δεν μπορεί να κινείται όπως στο παρελθόν. Οι λαοί περιμένουν από την ΕΕ να επαναδιατυπώσει τις δικές της αξίες» τόνισε ο κ. Ολάντ.

«Η Ευρώπη πρέπει να είναι πιο ισχυρή. Πρέπει να μπορεί να αποφασίζει κυρίαρχα για το δικό της πεπρωμένο και να διεκδικεί ένα δικό της μοντέλο» σημείωσε ο Γάλλος πρόεδρος και πρόσθεσε:

«Η ασφάλεια και η άμυνα είναι εξόχως σημαντικά στοιχεία για να διατηρήσουμε την ειρήνη και να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή».

Ο κ. Ολάντ αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη για μεταρρυθμίσεις σε φορολογικό επίπεδο ενώ τόνισε ότι «η Ευρώπη πρέπει να διατυπώσει σχέδια για να μην χάνεται στις διατυπώσεις».

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

 Διαβάστε επίσης:

Έκλαψε από χαρά η αντιπρόεδρος του AfD λόγω Brexit

Tηλεφωνική συνομιλία του Ρέντσι με Ολάντ και Μέρκελ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.