Ντομπρόβσκις: Μένουν να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια

Πολλά εμπόδια μένουν να ξεπεραστούν στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της, εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Πολλά εμπόδια μένουν να ξεπεραστούν στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της, εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις.

«Μπροστά μας υπάρχει εντατική δουλειά», δήλωσε ο Ντομπρόβσκις στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων από τις Βρυξέλλες.

«Είναι αποφασιστικής σημασίας να σταθεροποιηθεί η δύσκολη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας τις επόμενες εβδομάδες», υπογράμμισε ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για το ευρώ.

Αυτό θα επιτρέψει στην Ελλάδα, σημείωσε ο ίδιος, να ξεκινήσει να ανακάμπτει εκ νέου με τη βοήθεια των ευρωπαϊκών χρημάτων τα οποία έχουν ήδη τεθεί στη διάθεσή της.

 

Διαβάστε επίσης:

Παζάρι με δυο κείμενα κυβέρνησης – δανειστών για χρέος και μέτρα

Deal με την Ελλάδα “βλέπει” ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Ψάχνουν ανταλλάγματα σε συνταξιοδοτικό και χρέος

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.