Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

 

Ο Tom Cruise ζει στο… 2077 και έρχεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που θα του αλλάξει την ζωή, ενώ η Monica Bellucci θα ζήσει απίθανες οικογενειακές καταστάσεις!

Όλα αυτά στις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα…

 

Οblivion

 

O Tom Cruise επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη ωες Jack Harper για να σώσει τον κόσμο. Είναι ένας από τους τελευταίους ανθρώπους στην Γη και αποστολή του είναι να επιδιορθώνει τα ρομποτικά αεροσκάφη που προστατεύουν τον πλανήτη από τους εισβολείς. Λίγο πριν εγκαταλείψει την Γη, συναντά μια γοητευτική και μυστηριώδη γυναίκα. Μαζί θα βιώσουν μια μεταφυσική εμπειρία και όσα γνωρίζει ο πρωταγωνιστής θα τεθούν υπό αμφισβήτηση.

Μια άλλη αλήθεια ξεδιπλώνεται μπροστά του στο έτος… 2077.

Πρωταγωνιστούν: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kyrilenko

 

Μια βραδιά στο Σαιν Τροπέ

Ο Zef χάνει την σύζυγό του αλλά η κηδεία της συμπίπτει με τον γάμο της ανιψιάς του, ο πατέρας της οποίας είναι αδερφός του Zef. H τραγική αυτή σύμπτωση θα επιβαρύνει  την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο αδερφών.

Η κατάστασή τους είναι εντελώς διαφορετική, από την σύζυγό τους μέχρι και την καριέρα τους.

Στη μια οικογένεια επικρατεί πνευματική καλλιέργεια και λιτότητα και στην άλλη μια αχόρταγη και φιλήδονη απόλαυση για την ζωή.

Τα μόνα που ενώνουν αυτές τις δύο οικογένειες είναι ο πατέρας των δύο αδερφών και η στενή σχέση των παιδιών τους.

Οι φιλονικίες και οι προδοσίες θα βομβαρδίουν τις δύο οικογένειες αλλά κάπου εκεί θα αναπτυχθεί και μια μεγάλη αγάπη, ίσως και δύο!

Πρωταγωνιστούν: Monica Belluci, Kad Merad, Eric Elmosnino, Valerie Bonneton.

 

Πηγή βίντεο youtube: χρήστης MoviesClipsComingSoon, pathe

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ