Συρία: Η επίθεση είχε στόχο τη Χεζμπολάχ

Η ισραηλινή επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Δαμασκό της Συρίας είχε στόχο τους πυραύλους που το Ιράν έχει προμηθεύσει την Χεζμπολάχ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συρία: Η επίθεση είχε στόχο τη Χεζμπολάχ

Η ισραηλινή επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Δαμασκό της Συρίας είχε στόχο τους πυραύλους που το Ιράν έχει προμηθεύσει την Χεζμπολάχ, δήλωσε πηγή δυτικών μυστικών υπηρεσιών.

“Η επίθεση τη νύχτα, όπως και η προηγούμενη, είχε στόχο τους πυραύλους Φάτεχ-110 που μεταφέρονται από το Ιράν στην Χεζμπολάχ”, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Η κρατική τηλεόραση της Συρίας μετέδωσε ότι ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν στρατιωτική εγκατάσταση βόρεια της πρωτεύουσας Δαμασκού.

Ο ισραηλινός στρατός αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την επίθεση. “Δεν σχολιάζουμε αυτές τις πληροφορίες αυτές”, τόνισε εκπρόσωπος των ισραηλινών δυνάμεων.

Νωρίτερα, το ισραηλινό ραδιόφωνο μετέδωσε, επικαλούμενο την συριακή αντιπολίτευση, πως μέσα σε μισή ώρα ακούστηκαν οκτώ διαδοχικές εκρήξεις στη Δαμασκό.

 

 

Πηγή: AMΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.