Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Το προφίλ του δράστη – Οι εγκλεισμοί σε ψυχιατρεία και το ποινικό παρελθόν του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το προφίλ του δράστη, ο οποίος μαχαίρωσε δύο Ελληνοαμερικανούς τουρίστες στην Ακρόπολη. Ο δράστης δηλώνει άστεγος και έχει «πλούσιο» παρελθόν εγκλεισμών για την ψυχική του υγεία, καθώς και ποινικό μητρώο με προηγούμενες συλλήψεις.

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το προφίλ του δράστη που μαχαίρωσε δύο Ελληνοαμερικανούς τουρίστες στην Ακρόπολη, ο οποίος δηλώνει άστεγος.
  • Ο δράστης έχει και «πλούσιο» παρελθόν εγκλεισμών για την ψυχική του υγεία, με εισαγγελικές παραγγελίες για ακούσια νοσηλεία το 2026, το 2022 και το 2014.
  • Στο ποινικό του παρελθόν περιλαμβάνονται συλλήψεις, όπως αυτή στις 12-06-2026 για εξύβριση και το 2019 για κατοχή μαχαιριού.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το προφίλ του δράστη, ο οποίος όπως έγραψε το enikos μαχαίρωσε δύο Ελληνοαμερικανούς τουρίστες στην Ακρόπολη το πρωί της Τρίτης (21/7).

Μαχαίρωμα τουριστών στην Ακρόπολη: «Απειλούσε τους περαστικούς» – Τι λέει στο enikos.gr o βοηθός αρχιφύλακα του αρχαιολογικού χώρου
Πέρα από τις 2 συλλήψεις  και την πληθώρα προσαγωγών για εξακρίβωση στοιχείων, ο δράστης έχει και «πλούσιο» παρελθόν εγκλεισμών για την ψυχική του υγεία, ενώ δηλώνει άστεγος.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ
Intime

Οι εγκλεισμοί

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.