Μενίδι: Τροχαίο με παράσυρση 3χρονου, σοβαρή η κατάσταση του μικρού αγοριού

Ένα 3χρονο αγόρι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Τρίτης 2/6 στο Μενίδι και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή των οδών Σαράντα Μαρτύρων και Μελούνας, όταν όχημα που εξερχόταν από γκαράζ παρέσυρε το παιδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Τροχαίο με παράσυρση ενός 3χρονου παιδιού σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 2/6 στο Μενίδι. – Το άτυχο αγόρι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. – Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο που εξερχόταν από γκαράζ παρέσυρε το 3χρονο παιδί.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση ενός 3χρονου παιδιού σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 2/6 στο Μενίδι, με το άτυχο αγόρι να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σαράντα Μαρτύρων και Μελούνας περίπου στις 8 το βράδυ όταν ένα Αυτοκίνητο το οποίο εξερχόταν από γκαράζ παρέσυρε το 3χρονο παιδί, το οποίο περνούσε από πίσω,

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Σύμδωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μικρό αγόρι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google