Νέα Πεντέλη: Συναγερμός για φωτιά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουνίου στη Νέα Πεντέλη, στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κοτζιούλα. Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, σε συνδυασμό με την αποφασιστική παρέμβαση των κατοίκων, οδήγησε στον γρήγορο περιορισμό και έλεγχο της εστίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουνίου στη Νέα Πεντέλη, στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κοτζιούλα.
  • Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, με 6 πυροσβέστες και 2 οχήματα να σπεύδουν στο σημείο για τον έλεγχο της εστίας.
  • Κάτοικοι της περιοχής είχαν ήδη περιορίσει τη φωτιά πριν την άφιξη των πυροσβεστών, με την άμεση αντίδρασή τους να συμβάλλει στον γρήγορο έλεγχό της.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουνίου σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στη Νέα Πεντέλη, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κοτζιούλα, σε σημείο με ξερά χόρτα. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, προκειμένου να ελέγξουν την εστία και να αποτρέψουν την επέκτασή της.

Πριν από την άφιξη των πρώτων πυροσβεστικών οχημάτων, κάτοικοι της περιοχής είχαν ήδη καταφέρει να περιορίσουν τη φωτιά. Η άμεση αντίδρασή τους συνέβαλε στον γρήγορο έλεγχο της πυρκαγιάς.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google