Δύο drones από την Ρωσία συνετρίβησαν στην Λετονία

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Δύο drones από τη Ρωσία συνετρίβησαν στο έδαφος της Λετονίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού της χώρας της Βαλτικής.
  • Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, της Κρατικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο μετά την πτώση των drones.
  • Ο στρατός της Λετονίας ανακοίνωσε το περιστατικό, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες της συντριβής.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Δύο drones από τη Ρωσία συνετρίβησαν στο έδαφος της Λετονίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού της χώρας της Βαλτικής.

Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, της Κρατικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο, σύμφωνα με τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό LSM.

Οι αρμόδιες αρχές κινητοποιήθηκαν μετά την πτώση των δύο drones, ενώ ο στρατός της Λετονίας ανακοίνωσε το περιστατικό, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες στο κείμενο για τις συνθήκες της συντριβής.

Πηγή: Reuters

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.