Τροχαίο στα Μέγαρα: Κανονικά η κυκλοφορία στην Αθηνών-Κορίνθου – Στο Θριάσιο ο τραυματισμένος οδηγός

Σύνοψη από το

  • Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, μετά από σύγκρουση δύο φορτηγών στο ύψος των Μεγάρων.
  • Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ενός φορτηγού και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.
  • Ο τραυματισμένος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσειο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, όπου νωρίτερα είχε διακοπεί η κίνηση στη δεξιά λωρίδα και τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης λόγω σύγκρουσης δύο φορτηγών στο ύψος των Μεγάρων.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, κατά την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ενός από τα δύο φορτηγά και χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK