Ηράκλειο: Συνελήφθη ανήλικος που έριξε γροθιά σε 14χρονη μέσα σε σχολείο – Χειροπέδες και στην μητέρα του 

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ένα νέο περιστατικό σχολικής βίας ερευνούν οι Αρχές στην Κρήτη, το οποίο συνέβη χθες το πρωί σε γυμνάσιο του Ηρακλείου.
  • Ένας 15χρονος μαθητής πλησίασε μια 14χρονη στην αυλή, της έκανε κεφαλοκλείδωμα και της έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο, χωρίς να έχει προηγηθεί καυγάς.
  • Μετά την καταγγελία, οι Αρχές συνέλαβαν τόσο τον 15χρονο όσο και την 32χρονη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ένα νέο περιστατικό σχολικής βίας ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι Aρχές στην Κρήτη.

Χωρίς την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου το «Χαμογέλα και Πάλι» – Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες, γύρω στις 9:30 το πρωί σε γυμνάσιο του Ηρακλείου, όταν ένας 15χρονος την ώρα που βρισκόταν στην αυλή πλησίασε σε μια 14χρονη και της έκανε κεφαλοκλείδωμα. Μάλιστα, δεν δίστασε να της ρίξει και μια γροθιά στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, το περιστατικό συνέβη χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιος καβγάς.

Δήμος Αθηναίων: Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών 6-16 Οκτωβρίου στις γειτονιές της Αθήνας

Μετά την καταγγελία οι Αρχές συνέλαβαν τον 15χρονο και την 32χρονη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google