Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: Ξεκινάνε τα γυρίσματα για το World Party Reunion με ευτράπελα στο αεροδρόμιο – ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Το πρωί της Πέμπτης 8 Αυγούστου ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκίνησαν το πρώτο τους ταξίδι για τα γυρίσματα του ανανεωμένου World party, το οποίο θα προβληθεί τη νέα σεζόν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Σάκης Τανιμανίδης: «Έχουμε σκεφτεί με τον Γιώργο Μαυρίδη να κάνουμε ξανά το World Party»

Οι δύο φίλοι και παρουσιαστές έκαναν αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γνωστοποιώντας, πως βρίσκονται στο αεροδρόμιο.

Γιώργος Μαυρίδης - World party

World Party: Ο ANT1 επιβεβαίωσε την επανένωση Τανιμανίδη-Μαυρίδη με ένα βίντεο

Μέσα μάλιστα από το βίντεο, που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης μαθαίνουμε, πως το ταξίδι ξεκινάει με ευτράπελα, καθώς η πτήση τους είχε καθυστέρηση.

«Και πάλι από την αρχή…#WorldPartyReunion», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε νωρίτερα ένα χιουμοριστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρετώντας τα τέσσερα σκυλάκια του, τα οποία αφήνει πίσω ακολουθώντας τα επαγγελματικά του σχέδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.