Οι βουτιές κοστίζουν ακριβά: Οι τιμές σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής

Μικρές «ανάσες» δροσιάς στις παραλίες αναζητούν οι Αθηναίοι που έμειναν στην πόλη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Όμως το «κύμα» της ακρίβειας σαρώνει και τις τιμές στις οργανωμένες παραλίες, όπου η είσοδος μιας οικογένειας για βουτιές «τσουρουφλίζει».

Στον Άλιμο

Η είσοδος στην παραλία του Αλίμου είναι  σύμφωνα με την ΕΡΤ1, στα 6 ευρώ και 2 ευρώ η ξαπλώστρα, ενώ τα Σαββατοκύριακα ανέρχεται στα 8 ευρώ. Για την ξαπλώστρα το μειωμένο εισιτήριο είναι στα 3 ευρώ, ενώ δωρεάν είναι η είσοδος για τους δημότες.

Ωστόσο, το κόστος για μια οικογένεια δεν είναι μόνο αυτό καθώς κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην παραλία θα επισκεφθεί το μπαρ για κάποιο σνακ ή χυμό.

Στην Βουλιαγμένη

Στην οργανωμένη παραλία της Βουλιαγμένης η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ το άτομο και το μειωμένο εισιτήριο στα 5 ευρώ ενώ ελεύθερη είναι η είσοδος για παιδιά έως 5 ετών και ΑμΕΑ.

Το κόστος για τις ξαπλώστρες τις καθημερινές είναι 20 – 30 ευρώ ενώ το Σαββατοκύριακο κυμαίνεται 20 – 30 ευρώ, αναλόγως και τη θέση που θέλει κάποιος να διαλέξει. στην παραλία.

Αν θέλεις να είσαι μπροστά στη θάλασσα, λίγο πιο πίσω ή απλώς το Σαββατοκύριακο ανεβαίνει η τιμή του στα 30 με 40 ευρώ, ενώ αν θες να πιεις έναν καφέ θα χρειαστεί να πληρώσεις 4 ευρώ, έναν χυμό ανάμεικτο  6,5 ευρώ και αν θες να φας ένα κλαμπ σάντουιτς η τιμή ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Στο Καβούρι

Σε μια άλλη δημοφιλή παραλία στο Καβούρι το κόστος για το σετ ξαπλώστρας φτάνει τα 14 ευρώ ενώ η τιμή για μια μπάλα παγωτό κοστίζει 3 ευρώ και η γρανίτα 4 ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ