Αυστραλία: Πέθανε η 95χρονη που είχε δεχθεί επίθεση με τέιζερ απο αστυνομικό

Αίσθηση είχε προκαλέσει το συμβάν σε οίκο ευγηρίας στο Σίδνει στην Αυστραλία, όπου αστυνομικός χρησιμοποίησε τέιζερ για να ακινητοποιήσει γυναίκα 95 ετών. Η ηλικιωμένη δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε σήμερα(24/5) από την ζωή.

Αυστραλία: Σε κρίσιμη κατάσταση η 95χρονη που χτυπήθηκε με τέιζερ, σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

Όλα έγιναν την περασμένη Τετάρτη(18/5) όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το προσωπικό του οίκου ευγηρίας που διέμενε ότι μία 95χρονη κρατούσε μαχαίρι κρέατος και ήταν εκτός εαυτού. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν αλλά εκείνη δεν άφηνε το μαχαίρι και άρχισε να τους πλησιάζει με τη βοήθεια του περιπατητήρα της. Τότε ο ένας αστυνομικός την χτύπησε με το τέιζερ, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι της: «Πέθανε ήρεμα στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 19.00 περιστοιχισμένη από την οικογένεια και τους δικούς της», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Η 95χρονη που έπασχε και από άνοια νοσηλεύτηκε τις τελευταίες μέρες αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη. Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός που έκανε χρήση του τέιζερ για αυτόν τον λόγο τέθηκε σε διαθεσιμότητα, καθώς η ενέργεια του  κρίθηκε υπερβολική.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ