Άγιος Δημήτριος: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τη συμπλοκή ανηλίκων σε εμπορικό κέντρο – «Ήρθαν με σφυριά και βαριοπούλες» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Σοβαρό περιστατικό βίας με τραυματίες τρεις ανήλικους, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από γνωστό εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο. 

Συμπλοκή ανηλίκων με τρεις τραυματίες έξω από εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο – Βρέθηκε σφυρί

Ο αιματηρός καβγάς ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 όταν οι δύο ομάδες των ανηλίκων, αποτελούμενες από δέκα άτομα η κάθε μία, άρχισαν να συγκρούονται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μάλιστα κάποιοι από τους εμπλεκόμενους έφεραν και αιχμηρά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.  Στο σημείο εντοπίστηκε και ένα σφυρί.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αιτία της συμπλοκής είναι οι προσωπικές διαφορές, ενώ δεν εξετάζεται τελικά το ενδεχόμενο να υπήρχαν οπαδικά κίνητρα.  Οι πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας, την οποία άτομα από τις  δύο παρέες είχαν γνωρίσει μέσω Ιnstagram. 

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι. Ένας 17χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι άλλοι δυο, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσαγωγές ανηλίκων αλβανικής καταγωγής .

«Ήρθαν κάποια παιδιά από άλλες περιοχές και είχαν θέματα με κάποια άλλα παιδιά από εδώ. Φώναξαν πολλά άτομα για να παίξουν ξύλο μεταξύ τους χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο, απλά επειδή τους κοίταζαν περίεργα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ.

«Ήρθαν κάποια παιδιά με σφυριά και τους χτύπησαν στο κεφάλι. Κάποια θέματα είχαν μεταξύ τους λογικά και ήρθαν να τα λύσουν έτσι» τόνισε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

«Μάθαμε ότι ήρθαν κάποια παιδιά από το μετρό με σφυριά και βαριοπούλες. Σχετικά με τον λόγο της συμπλοκής έχουν ακουστεί διάφορα αλλά δεν ξέρω ακριβώς» είπε ένας άλλος, περιγράφοντας όσα συνέβησαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ