Τομ Χανκς: Στη δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας – Το τραγούδι της Γουίλσον και τα «πειράγματα» του Μπάιντεν

Στον Λευκό Οίκο για να γιορτάσουν την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας παραβρέθηκαν την Τετάρτη ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον.

Έδωσαν το «παρών» στην καθιερωμένη δεξίωση, την οποία παρέθεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος χαρακτήρισε την ημέρα γιορτή της Δημοκρατίας για την Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

Η Ρίτα Γουίλσον της οποίας η μητέρα ήταν Ελληνίδα, τραγούδησε στην εκδήλωση, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η κ. Γουίλσον ανέβηκε στη σκηνή και κάπως έτσι οι μελωδίες του γνωστού τραγουδιού του Σταμάτη Κόκοτα «μια παρένθεση και μόνο» άρχισαν να ταξιδεύουν στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου, καθώς η ηθοποιός επέλεξε να ερμηνεύσει για πρώτη φορά δημόσια ένα τραγούδι στα ελληνικά, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Το μόνο πράγμα που αναρωτιέμαι είναι το γούστο σου για τους άντρες», είπε ο Μπάιντεν στην Γουίλσον στο τέλος της εμφάνισής της και οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια. Στη συνέχεια κάλεσε τον Τομ Χανκς να τους συνοδεύσει στη σκηνή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ