Survivor All Star: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Σε εμπόλεμη κατάσταση Ελευθερίου – Μαρτίκας

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor All Star με αφορμή την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, μεγάλη συζήτηση έγινε στο συμβούλιο για την Κόκκινη Ομάδα και για τα όλα όσα έχουν συμβεί και έχουν διασπάσει την ομάδα.

Μετά από την ήττα τους στον αγώνα ασυλίας και αναγκασμένοι να ψηφίσουν δυο από τους συμπαίκτες τους, η ομάδα των Κόκκινων είναι στην πιο δύσκολη φάση της.

Oι Μαχητές ήταν εκείνοι που κέρδισαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι οι Κόκκινοι βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν ακόμα δυο παίκτες από την ομάδα τους για αποχώρηση.

Με την έναρξη του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους Μαχητές, ώστε να πουν την άποψή τους για το τι συμβαίνει στην ομάδα των Διασήμων.

Όλοι πιστεύουν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας είναι εκείνος που κινεί τα νήματα και έχει φέρει την ομάδα σε αυτήν την κατάσταση, ενώ η Μαριαλένα είπε πώς όλα ξεκίνησαν από την ψηφοφορία που οδήγησε την Ελένη Χαμπέρη στον τάκο. Στη συνέχεια, ο Τάκης άνοιξε πυρά κατά Σπύρου Μαρτίκα και μάλιστα τόνισε πώς θέλει να έχει τον έλεγχο στα πάντα και να μαγειρεύει ολόκληρη την ομάδα.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας έδωσε την δική του εκδοχή για τα πράγματα, κατηγορώντας στο εκατό τοις εκατό την Ελευθερία Ελευθερίου, λέγοντας ότι τον εξαπάτησε το βράδυ που είχε έρθει και του είχε ζητήσει να την προστατεύσει για να μην ψηφιστεί και κάπως έτσι οδηγήθηκε στο να ψηφίσει την Ελένη. Όσον αφορά τον Στάθη Σχίζα, ο Σπύρος συνέχισε να την κατηγορεί και να την αποκαλεί ξεκάθαρα ψεύτρα, μιας και εκείνη έφερε τον πρώην παίκτη των Διασήμων να φτάσει στην οικειοθελή αποχώρηση.

Η Ελευθερία στη συνέχεια κλήθηκε να απολογηθεί με τη σειρά της για όλα εκείνα που ακούγονται σε βάρος της ενώ αρνήθηκε ότι ουδέποτε έχει παίξει βρώμικα, ενώ με τον Μάριο έχουν αφήσει στην άκρη όλα τους τα προσωπικά εκτός της αρχής που είχαν γίνει όλες αυτές οι εντάσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, κατηγόρησε τον Σπύρο ότι της σκάβει τον λάκο.

Τίποτα βέβαια δεν κράτησε τον Σπύρο Μαρτίκα μακριά από το να πει στην γνώμη του και συνέχισε να μιλά κατά της Ελευθερίας, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Στο δικό σου παιχνίδι ήσουν κλέφτρα, σήμερα ήρθες ψεύτρα» με την Ελευθερία να σηκώνεται πάνω έξαλλη και να ζητά την προσωρινή αποχώρησή της από το συμβούλιο, φωνάζοντας στον Σπύρο ότι είναι τρελός.

Όλη η έκρυθμη κατάσταση έκανε και τον Σάκη Κατσούλη να βγει εκτός εαυτού, με τον ίδιο να ξεσπά κατά του Σπύρου Μαρτίκα, μήπως και καταλάβει ότι η συμπεριφορά του είναι λάθος.

Όπως όλα έδειξαν και μετά από την ψηφοφορία των Διασήμων, οι δυο επόμενοι που οδηγήθηκαν στον τάκο ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας, οι οποίοι και θα πρέπει να παλέψουν μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου για την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ