Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Αδέλφια οι δύο νεκροί – Αυτό είναι το σπίτι που τυλίχθηκε στις φλόγες

Τραγωδία στην Ζάκυνθο όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης ξέσπασε φωτιά σε λυόμενο οίκημα. Οι δύο άνδρες που ανασύρθηκαν νεκροί από άνδρες της Πυροσβεστικής ήταν αδέλφια.

Ζάκυνθος: Δύο νεκροί από φωτιά σε σπίτι

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 45χρονο και ένα 57χρονο, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στην ξύλινη οικία τους. Οι άτυχοι άνδρες βρέθηκαν απανθρακωμένοι από τους πυροσβέστες.

Τα αίτια της φωτιάς δεν είναι ακόμα γνωστά, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες για βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε ίσως από θερμαντικό σώμα που βρέθηκε εκεί.

Στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, αλλά ήταν ήδη αργά για τα δύο αδέλφια που έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις.

Ζάκυνθος: Βίντεο από την επιχείρηση κατάσβεσης

 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο ΙΟΝΙΑΝ πως προσπάθησαν να ενημερώσουν τις Αρχές για τη φωτιά αλλά τα τηλέφωνα δεν λειτουργούσαν πιθανόν λόγω της κακοκαιρίας.

 

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Σοροί δύο ανδρών εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε μονακατοικία, επί της οδού Μπάφη, στη Ζάκυνθο, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 11 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ