Στο εδώλιο σήμερα ο πρώην ντράμερ για 4 καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών

Στο «σκαμνί» κάθεται σήμερα, Τετάρτη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τέσσερις νέες καταγγελίες ασέλγειας εις βάρος ανήλικων κοριτσιών, ο πρώην ντράμερ των «Πυξ Λαξ», Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ο 69χρονος έχει ήδη καταδικασθεί σε 12ετή κάθειρξη πρωτοδίκως για άλλη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης

Η σημερινή δίκη του κατηγορούμενου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο αρχίζει ενώ συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη του για την πρώτη υπόθεση ασέλγειας, για την οποία είχε καταδικασθεί σε 12ετή κάθειρξη αλλά βρίσκονταν εκτός φυλακής, καθώς του είχε χορηγηθεί αναστολή.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αρνείται τις νέες κατηγορίες σε βάρος του. Ωστόσο, το βούλευμα είναι καταπέλτης και αναφέρει ότι ο 69χρονος κατά το χρονικό διάστημα από το 2007 έως το 2015, «ενέργησε άπαξ’ και κατ’ εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις με περισσότερους ανηλίκους που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη και τους οποίους του είχαν εμπιστευτεί προσωρινά, για να επιβλέπει και να φυλάσσει οι γονείς τους».

Οι συγκεκριμένες πράξεις φέρονται να τελέστηκαν σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας. Εκεί ο μουσικός τον Αύγουστο του 2007, προσέγγισε ανήλικη και με αφορμή «παιχνίδια στη θάλασσα, την έβαλε να καθίσει στους ώμους του, για να κάνει βουτιά». Στη συνέχεια, όμως «της έπιασε τα οπίσθια δήθεν για να ισορροπήσει και εντέχνως πέρασε τα δάχτυλά του μέσα από το μαγιό της, χαϊδεύοντας της τα γεννητικά της όργανα».

Σε ό,τι αφορά στην δεύτερη κατηγορία για τον οποία ο μουσικός παραπέμπεται να δικαστεί, αυτή αφορά σε ασέλγεια σε βάρος άλλου ανηλίκου κοριτσιού ξανά σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας.

Το ίδιο μοτίβο δράσης περιγράφεται για τον κατηγορούμενο και στην τρίτη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 9χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ